Concurs

NanoEduca - Concurs

NanoEduca organitza un certamen anual en el que es convida a les escoles participants a proposar i defensar un pòster científic sobre nanociència, nanotecnologia i el seu impacte sobre les nostres vides i entorn. Cada any pot haver-hi petites variacions en el format i contingut definits per les bases del concurs, però l’objectiu final serà sempre el d’implicar als centres educatius en un procés de reflexió i creació conjunta.

Els representants de cada centre inscrit participaran en un acte que se celebrarà a Barcelona. Aquest esdeveniment tindrà un part competitiva, on els alumnes defensaran davant d’un jurat el pòster del seu centre, i una part festiva, en la que hi haurà convidats sorpresa i diversió assegurada.

NanoEduca va celebrar la primera edició del concurs al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) en el marc del Festival 10alamenos9. Podeu veure’n els vídeos al Canal Youtube del Festival.

Edició 2016 – 2017

Les bases de la propera edició del concurs, que es celebrarà durant el primer semestre de 2017, es publicaran en breu en aquest web.

Estigueu atents i sigueu part de NanoEduca!

Programa finançat per: