Concurs

NanoEduca - Concurs

NanoEduca organitza un certamen anual en el que es convida a les escoles participants a proposar i defensar un vídeo i un pòster científic sobre nanociència, nanotecnologia i el seu impacte sobre les nostres vides i entorn. Cada any pot haver-hi petites variacions en el format i contingut definits per les bases del concurs, però l’objectiu final serà sempre el d’implicar als centres educatius en un procés de reflexió i creació conjunta.

Els representants de cada centre inscrit participaran en un acte que se celebrarà a Barcelona. Aquest esdeveniment tindrà un part competitiva, on els alumnes defensaran davant d’un jurat el pòster del seu centre, i una part festiva, en la que hi haurà convidats sorpresa i diversió assegurada.

NanoEduca va celebrar la primera edició del concurs l’any 2016 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), en el marc del Festival 10alamenos9. Podeu veure’n els vídeos al Canal Youtube del Festival. L’edició del 2017 va tenir lloc al Paraninf de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona. També en podeu veure un vídeo resum i els vídeos que es van presentar a concurs per primer cop en aquella edició.

Edició 2017 – 2018

Les escoles que participaran en la nova edició del concurs ja han tramitat la seva inscripció a través de l’ICE de la Universitat de Barcelona. A continuació podeu consultar les bases del concurs de vídeos. Cada centre inscrit rebrà de l’ICE un codi per poder pujar el vídeo que presenta a concurs.

Bases del concurs de vídeos

Consulta els vídeos presentats

Estigueu atents i sigueu part de NanoEduca!

Programa finançat per: